X-games real snow backcountry

De X-games real snow serie bestaat al een paar jaar. Het idee is simpel: 5 snowboarders maken een clip met snowboard actie, in dit geval backcountry shots. De kijker (jij) kan stemmen via internet (hier) en beslist wie er wint. Hieronder vind je de 5 Real Snow backcountry parts van Mikkel Bang, Jeremy Jones, John Jackson, Kazu Kokubo en Gigi Rüf.

Mikkel Bang

De eerste backcountry kandidaat is Mikkel Bang. Sommige shots ken je waarschijnlijk uit zijn Burton Presents part. Deze 25 jarige Burton rijder is de jongste snowboarder van het stel, maar brengt toch al een mooi part.

Jeremy Jones

Jeremy Jones is een fenomeen op freeride gebied, met de film serie Deeper, Further en Higher richt hij zich op nog nooit gereden lijnen op bijzondere plekken. Dat zie je terug in dit backcountry part waarin de 40 jarige Jeremy Jones op zoek is naar een lijn en deze pass aan het einde van zijn part rijdt.

John Jackson

Rasta-man John Jackson stapte afgelopen jaar over van Burton naar Signal en scoorde eigenlijk geen officieel videopart. Deze X-games clip is dus eigenlijk zijn videopart en hij knalt lekker door!

Kazu Kokubo

Japan is hét poederparadijs op het moment en iedereen gaat er naar toe om te snowboarden. Kazu Kokubo komt er vandaan en staat dus altijd vooraan om zijn stylishe tricks in de Japanse poeder te knallen.

Gigi Rüf
De Oostenrijker Gigi Rüf is net als Jeremy Jones niet in het bezit van een sponsorcontract, maar heeft zijn eigen snowboardmerk: Slash. In zijn part zitten natuurlijk de nodige slashes, verder een fijne portie stijl. Misschien wel onze favoriet, maar voor wie stem jij?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *