Nail the Rail 2016

Nail the rail komt in 2016 terug naar Snowworld Zoetermeer, met als doel de langste slide op een snowboard ooit. Daarom wordt er een 85 meter lange rail gebouwd door Parksolutions en mag iedereen op 13 februari proberen om de 85 meter vol te maken. Vorig jaar kwam Karel Kral tot 72,5 meter en dat was niet genoeg voor het wereldrecord rail rijden. Wie weet dit jaar beter?

Voor 20 Euro doe je mee en kun je heel de avond de piste op inclusief frietpatat, broodjeburger en fruitspul. Er wordt gesnowboard van 18:00 t/m 22:30.

Het huidige wereldrecord is 84 meter en staat op naam van Nitro pro Basti Rittig en werd gehaald in Superpark Dachstein. Check hieronder de video van de huidige langste 50-50 op een snowboard.

Het Fruit To Go persbericht:
Op vrijdag 13 december vind de Fruit to Go Nail the Rail plaats. Fruit to Go laat een rail van 85 meter maken door Parksolutions. Deze rail zal geplaatst worden in Snowworld Zoetermeer. Op vrijdagavond 13 februari mag iedereen vanaf 18:00 proberen het record te gaan verbreken. Het evenement zal tot ongeveer 22:30 duren. Er zijn o.a prijzen te winnen van Snowworld, Gnu, Neff en Sony. Voor €19,95 heb je de hele avond piste toegang, mag je deelnemen aan de contest en krijg je Fruit to Go, Patat, hamburger en wat drinken!

Tijdens de recordpogingen zal DJ Tale Untold zorgen voor de beats en Erik Daalder zal door de microfoon commentaar geven op alles wat er gebeurt!!! Het moet dus wel een mooie avond worden!

Nail the Rail 2016

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *