Aangemaakte reacties

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Auteur
  Berichten
 • #6210

  joren
  Bijdrager

  Is de Clash niet een board waar je snel ‘te goed’ voor bent. Zou kunnen dat ik volledig mis zit, heb het eens horen waaien.

  #6206

  joren
  Bijdrager

  En hoe zit het bijvoorbeeld met lengte van het board? Online test zei 167-169 maar dit lijkt me toch wel erg veel.

  (eventueel enkele voorbeeld boards van andere, goedkopere merken dan burton zijn zeker ook welkom)

  #6204

  joren
  Bijdrager

  Hallo iedereen,

  Momenteel snowboard ik nu al een 2-tal jaren maar voorlopig alleen nog maar op indoorpistes. Deze winter zal dat waarschijnlijk ook zo blijven, alleen ga ik waarschijnlijk wel een dagje Winterberg doen of iets dergelijks. De echte wintersportvakantie zal voor volgend jaar zijn.

  Ik heb de snowboardmicrobe goed zitten en ik ben de overweging aan het maken om mijn eigen snowboard te kopen.

  Lengte: 1.92 m
  Gewicht: 85 Kg
  Schoenmaat: 45
  Type: All-mountain, eerst men techniek nog wat verbeteren op de pistes en ik hoop daarna de poedersneeuw te ontdekken en hier en daar een rail of jump.
  Vorm: Geen idee
  Merk: Doet er niet toe

  Omdat ik nog geen gevorderde snowboarder ben, vind ik echt wat gek om meteen veel geld aan een board te geven waar ik max 1-2 jaar op kan rijden. Uit de dingen die ik heb gelezen kan ik best wel veel geld uitgeven aan bindingen en boots omdat die toch een lange periode van dienst kunnen zijn.

  Dus nu is mijn vraag: Wat denken jullie van deze situatie? wink Blijven huren board (alleen boots kopen) en dan daarna een duurder board kopen? Of nu een goedkoper board met kwaliteitsvolle bindingen en boots. Zelf ben ik een enorme materialist en kan ik niet wachten om mijn eigen board te bezitten en mij te ontwikkelen tot een gevorderde snowboarder. however, ik ben een student en mijn budget is beperkt.

  Dus, welke boards moet ik zeker eens bekijken? (heb ik wide nodig?) Qua bindingen lees ik veel goede dingen over de burton cartel EST, of zijn deze misschien nog wat te hoog gegrepen op dit moment?

  Hoop dat ik min of meer duidelijk ben in mijn vraag, zoniet: ask away!

  groeten en alvast bedankt

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)