Interview Jord Ras

Jord is een aantal maanden op seizoen geweest, en is net terug. Na het zien van zijn seizoens filmpje kon ik het idee maar niet uit me hoofd zetten om hem bij het team te vragen, want hij is gemotiveerd, hij praat zo leuk plat en nog veel belangerijker, je kan dope met hem party’n! Gister op de meeting hebben we hem er dan ook bij gevraagd, en hier onder zie je een msn gesprek wat ik vanavond had met onze kersverse US-team rider.. Welcome to the Team boy!

[19:00:25] peter – www.ultimate-snowboarding.com says: Hey jord! alles goed?
[19:00:56] Jord Joo peter, ja man , goede party gister en een tof weekend

[19:01:16] peter – www.ultimate-snowboarding.com says: ja die party.. pff ik moet nog even bijkomen haha, hey ik heb vernomen dat je in het us team zit 😉 big up! hoe voelt dat nou?
[19:03:23] Jord Haha Yeah, ja vind het dope, kwam als een verassing gister er zitten veel goede mensen in het team dus het is een soort van eer om daar bij te mogen horen

[19:03:41] peter – www.ultimate-snowboarding.com says: tja, naast zo’n seizoen filmpje kunnen we natuurlijk niet meer om je heen!

[19:04:34] peter – www.ultimate-snowboarding.com says: aan het filmpje te zien heb je veel geleerd op seizoen, lijkt me klote om weer terug te zijn of valt het wel mee?
[19:06:34] Jord Damn silvretta was toch vet he!, ik heb van de 4,5 maand die ik daar zat misschien in totaal een weekje niet geboard ofzo. Het weer was elke dag soort van bear mountain stylo, je weet wel wat je altijd op die filmpjes ziet lekker tshirt aan enz, ik ben gewoon het hele seizoen gemotiveerd gebleven en heb echt geprobeerd veel te leren en vooral kwa style wat hoger te komen. En fuck ja eerste dag rij
[19:07:07] Jord den in de indoor slope is kut ja. maar volgend seizoen weer 5 maanden sneeuw dus dat maakt het allemaal wat minder erg
[19:07:08] Jord hah

[19:07:49] peter – www.ultimate-snowboarding.com says: ja geloof ik graag man, ik denk ook dat wij nog veel van jou gaan horen, je style is zeker goed ontwikkelt en je tricks worden steeds sicker! wat is nou echt je favo trick die je geleerd heb op seizoen?
[19:11:48] Jord haha thnx ik hoop het man, toch vooral het poppen van die grote kickers daar man, damn hoeveel chiller dat is en hoeveel vetter, en het rijden van een poeder kicker damn dat was hard, de eerste 4 keer kon ik niet eens goed insnijden. En ik heb geleerd dat snowboarden echt om de fun gaat

[19:12:16] peter – www.ultimate-snowboarding.com says: ja, dat om de fun, dat hoor je zo vaak tegenwoordig, ik zag gister zelfs een airblaster in snowworld! kom op hey!
[19:13:18] Jord ja dat kan niet meer dat is zo 2006
[19:13:24] Jord haha

[19:14:14] peter – www.ultimate-snowboarding.com says: precies, hey.. ik ga zo maar is slapen, en jij bent ook best moe volgens mij, (thnx yuri voor de party) zijn er nog mensen die je wil bedanken? of gedag wil zeggen?
[19:15:58] Jord ik ben echt dood man, haha die party yeah die party was echt de bom
[19:16:14] Jord ik wil graag gedag zeggen tegen dio
[19:17:24] Jord keep it tight bro
[19:17:26] Jord hahaha

[19:17:49] peter – www.ultimate-snowboarding.com says: ja gast! ik spreek je snel weer, en slaap lekker
[19:17:56] Jord maaaasjelEven wat foto’s van Jord:

[img]http://img88.imageshack.us/img88/9666/p1010104ui5.jpg[/img][img]http://img133.imageshack.us/img133/2943/p1010061sv3.jpg[/img]

En de seizoens movie:

TAGS:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *