Ice Mountain Rail jam 2010

Ben jij een echte railrider? Hou jij van kinked rails, downrails of jib-modules?Dan moet jij aanwezig zijn op 20 November om ons jouw spectaculairste tricks te laten zien.

…In samenwerking met Shaped Snowboarding verwelkomen wij jou graag op de Ice Mountain Railjam.The place to be voor elke snowboarder, van rookie tot pro.

In deze eerste editie van de railjam zal het platform bestaan uit 3 modules. Waaronder een jibmodule gemaakt door, the one and only, Gerben Verweij.

Zoals hierboven reeds vermeld gaat de jam door op zaterdag 20 november. Vanaf 14u kan iedereen de producten van Shaped Snowboarding naar hartenlust testen. (Pistetoegang over de middag is niet in de prijs van de contest inbegrepen). Vanaf 19u30 kan iedereen zich inschrijven en vanaf 20u is de piste open voor alle deelnemers om op te warmen. Er wordt door Red Bull gezorgd voor aangepaste muziek op de piste, sfeer gegarandeerd!

Er zijn mooie prijzen voorzien van O’neill, Improve, Vans, Protec en Shaped snowboarding, dus zorg dat je erbij bent !

Toeschouwers kunnen het spektakel volgen vanuit het restaurant zonder zich zorgen te moeten maken over de koude op de piste. Voor personen die liever zelf wat skiën of snowboarden is er geen probleem, de piste is tijdens de contest ook geopend voor publiek.

Voor iedereen die geïnteresseerd is om met een bus vanuit Nederland af te zakken zal die mogelijkheid er zijn indien genoeg personen zich daarvoor aanmelden. Wil jij met de bus meekomen, contacteer dan Tjarda@shapedsnowboarding.com voor verdere info.

Dit event belooft een knaller te worden, dus zorg dat jij er bij bent !Schrijf nu in op railjam.haystack.be (thanks to builtbyrobot.com)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *