Biografie Nicolien Sauerbreij “Met vallen en opstaan”

Nicolien verteld; Vanaf 17 november ligt mijn boek “Met vallen en opstaan” in de winkel en bij Bol.com…. Het voelt wel heel bijzonder om je leven in boekvorm te zien en nog vreemder dat mensen het mooi vinden om te lezen. Op 15 november is het boek aan de pers gepresenteerd in het Olympisch Stadion van Amsterdam.

Daarbij heb ik de twee eerste exemplaren uitgereikt aan Erica Terpstra en Viggo Waas, twee die-hard supporters op weg naar Vancouver. Ook zijn ze beiden op de gouden dag in februari tot het eind toe gebleven in het dramatische weer, omdat ze vertrouwen hadden in de goede afloop. Het boek ketekent voor mij weer een nieuwe mijlpaal.

Eind maart eindigde het mooiste seizoen van mijn carrière. In één jaar Olympisch kampioen en winnares van het World Cup klassement…. Wat een bijzonder jaar!Ik heb de afgelopen tijd ook kunnen genieten en soms zelfs even naar de beelden van Vancouver te kijken….. terwijl ik al weer 6 maanden hard aan het trainen ben voor het nieuwe seizoen. In december gaat het seizoen losbarsten met wedstrijden in Oostenrijk, Italie en USA. In januari staat o.a. het WK op het programma.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *